Prijavite se na našu mailing listu! Dobijate članske popuste, ekskluzivne ponude, promocije i eVaučere.
Pored kvalitetnog bakarnog kazana na kvalitet krajnjeg desilata utiče i način na koji tretirate kominu. Kompleti za koštičavo i jabučasto voće sadrže sve što Vam je potrebno za pravilnu pripremu i fermentaciju koštičavog, odnosno jabučastog voća. Kompletom za fermentaciju obezbedićete kvalitetan proces fermentacije a kasnije i destilaciju na nivou profesionalnih destilera.
Komplete možete pronaći na našem sajtu u odeljku akcesorije.
https://www.des-kazani.rs/akcesorije
KOMPLET ZA PRERADU 200 kg JABUČASTOG VOĆA SADRŽI:
80 g kvasac SafCider AB-1 (20-30/hl)
100 g Hrane za kvasac Spring Ferm (20g/hl)
10 g enzima Safizym Press (3-5g/100 kg)
KOMPLET ZA PRERADU 200 kg KOŠTIČAVOG VOĆA SADRŽI:
- 80 g kvasac SafSpirit FD-3 (30-50g/hl)
- 100 g Hrane za kvasac Spring Ferm (20g/hl)
- 8 g enzima Safizym Col Plus (2-3g/100 kg)
Komplet namenjen za preradu 2t jabučastog voća i sadrži:
- 500 g kvasac SafCider AB-1 (20-30/hl)
- 1 kg Hrane za kvasac Spring Ferm (20g/hl)
- 100 g enzima Safizym Press (3-5g/100 kg)