pozadinska slika proizvodnje

O nama

ISTORIJAT

Mi smo čuvari tradicije. Naša priča počinje još davne 1949.-te godine, kada je DES nasledio i nastavio tradiciju izrade kotlova, koja datira još od tridesetih godina prošlog veka, nasledivši iskustvo, alate i dokumentaciju od gospode Rem-Bartok, koji su važili za renomirane proizvođače uređaja za destilaciju voćnih alkoholnih pića.

Tokom 60 godina poslovanja razvili smo širok asortiman proizvoda, od malih hobi kazana namenjenih ljubiteljima destilacije, do profesionalnih uređaja za destilaciju, visokih performansi, namenjenih malim i srednjim destilerijama.

Eskalacijom na nova tržišta i širenjem distributivne mreže, naše proizvode stavljamo na raspolaganje velikom broju kupaca omogućujući isporuku na svim kontinentima. DES brend zasniva se na vrhunskim karakteristikama i visokom kvalitetu cenovno pristupačnih destilacionih uređaja, čiji je cilj da obezbede maksimalan učinak.

O NAMA

Eskalacijom na nova tržišta i širenjem distributivne mreže, naše proizvode stavljamo na raspolaganje velikom broju kupaca omogućujući isporuku na svim kontinentima. DES brend zasniva se na vrhunskim karakteristikama i visokom kvalitetu cenovno pristupačnih destilacionih uređaja, čiji je cilj da obezbede maksimalan učinak.

Naš mali, ali veoma posvećen tim dugi niz godina kupcima pruža najbolju pretprodajnu i posleprodajnu uslugu. Sa jednostavnim procesom kupovine, produženim garantnim rokom i veoma kratkim rokom isporuke, DES kazani su jedan od najboljih izbora na tržištu za kupovinu kazana za rakiju.

U poslednje dve godine otvoren je enorman broj malih zanatskih destilerija. Ako je kraft destilerija nešto o čemu ste maštali – pravo je vreme da ostvarite svoj destilacioni san, počnite od nas.

60 godina iskustva u proizvodnji kazana za rakiju

6500 prodatih kazana godišnje

distribucija na 6 kontinenata

da kucnemo u bakar.... obradimo ga 100 tona godišnje

hiljade zadovoljnih kupaca

VIZIJA

Cilj naše kompanije nikada nije bio stvaranje prosečnog proizvoda, već idealan odnos dizajna, cene i kvaliteta. Mi ne nudimo samo kazan za destilaciju, već težimo da obezbedimo najbolje moguće iskustvo prilikom destilacije. To je način na koji mi pružamo vrednost i satisfakciju našim kupcima.

Upravo zbog toga biraju nas kupci koji jednostavno žele najbolje i ne prihvataju ništa manje od toga. Cilj nam je da proizvodimo proizvod dostojan onih koji će ga posmatrati pronicljivim i kritičkim očima. Nastavićemo neumorno da radimo na stvaranju upravo takavog proizvoda za Vas.

Ponosni što na tržištu opstajemo dugih 65 godina, ulažemo veliki trud u ispunjenje očekivanja i očuvanje poštovanja, kako bi upravo naš proizvod mogao da zadovolji potrebe kupaca.

DES Danas

DES je danas multinacionalna kompanija, sa ozbiljnim prisustvom kako u Srbiji tako i na svim okolnim tržištima, ali i šire posredstvom naših direktnih zastupništava i ovlašćenih dilera. Naši proizvodi se po posebnoj narudžbi prodaju u dalekoj Australiji, Americi, ali i u Nemačkoj, Austriji, Ukrajini, Poljskoj, Grčkoj.

I dalje stavljamo akcenat na edukaciju i osposobljavanje kadrova, osoba sa invaliditetom. Ovo dokazuje i znak "FER PROIZVOD" koji je dobijen od strane UIPS-a, Udruženja preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Republike Srbije.

POLITIKA KVALITETA, ŽIVOTNE SREDINE I BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU

DES d.o.o teži da bude najbolji u onome što radi i to je usmerenje iz koga proizilaze osnovni principi Politike kvaliteta, životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu.

U našim poslovnim procesima posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda, zaštiti životne sredine i bezbednosti i zdravlju na radu.

U sprovođenju Politike kvaliteta , životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu, rukovodstvo DES d.o.o. je opredeljeno za stalno unapređenje u skladu sa zahtevima standarda:

• Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015;

• Sistem menadžmenta životnom sredinom u skladu sa zahtevima standarda ISO 14001:2015;

• Sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu u skladu sa zahtevima standarda ISO 45001:2018.

Posvećeni smo:

Stalnom unapređenju efektivnosti i efikasnosti integrisanog sistema menadžmenta;

Utvrđivanju i upravljanju procesima koji doprinose unapređnju kvaliteta i zadovoljenju zainteresovanih strana i sprovođenje mera za povećanje zadovoljenja svih zainteresovanih strana;

Uspostavljanju odgovarajućeg sistema vrednosti koji zadovoljava potrebe i očekivanja zaposlenih motivišući ih istovremeno i stimulišući kreativnost, inicijativnost i odgovornost u radu.

Poštovanje zakonskih i drugih zahteva i ispunjenje obaveza za usklađenost;

Prepoznavanju rizika poslovnih procesa i i sprovođenje proaktivnih akcija za smanjenje njihovog uticaja na kompaniju kao i na minimizaciji rizika za bezbednost i zdravlje zaposlenih;

Planskom kontrolisanju značajnih aspekata životne sredine;

Informisanju, edukacijama i podizanju svesti zaposlenih sa ciljem da preventivno deluju, menjaju navike i uključe se u nastojanja organizacije da poboljša svoj učinak zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu.

Štednji prirodnih resursa i energije.

Stvaranju zdravih uslova za rad, kako ne bi došlo do profesionalnih bolesti i povreda na radu;

Prevenciji povreda i ugrožavanja zdravlja;

Edukaciji zaposlenih da budu svesni svojih pojedinačnih obaveza u pogledu bezbednosti i zdravlja na radu.

Svi zaposleni daju lični doprinos sprovođenju ove politike kroz nastojanje da svaki posao urade kvalitetno i na vreme u cilju ostvarenja stalnog poboljšanja poslovanja.

Zašto izabrati DES® kazan za rakiju ?

Koja je to razlika između DES® kazana i ostalih proizvođača kazana?

ODNOS SA KUPCIMA

PREKO 6000 PRODATIH KAZANA GODIŠNJE; HILJADE ZADOVOLJNIH KUPACA ŠIROM SVETA; Dugih 59 godina kompanija DES je lider u proizvodnji kazana za rakiju tokom kojih je navikla svoje kupce na pouzdanu i kvalitetnu saradnju, savete i informacije!

KVALITET MATERIJALA

Kvalitetan materijal koji pri izradi kazana za rakiju koristi kompanija DES znači dugovečnost kazana i uspešnu destilaciju svakom kupcu!

ČISTOĆA BAKRA

Kvalitet se prepoznaje po boji, uporedite samo boju novog bakra koji koristimo, sa kazanima ostalih proizvođača na tržištu, u prilogu pogledajte analizu bakra koji koristi naša kompanija.

MATERIJAL IZLIVNOG OTVORA

Za izlivni otvor ugrađujemo mesingani kugla ventil – ne koristimo silumin ili druge legure koje se mogu naći na tržištu kazana za rakiju.
Title

BESPLATNA DOSTAVA

Za svaku kupovinu kazana za rakiju u većoj vrednosti od 50.000 dinara kompanija DES isporučuje kazane za rakiju na kućnu adresu bez dodatnih troškova dostave.

DVE VRSTE HLADNJAKA

U ponudi imamo dve vrste hladnjaka, klasičnu pocink tabarku i novi protočni prohromski hladnjak, cena je ista a Vama na izbor ostavljamo vrstu. 80% kupaca odlučuje se za prohromske hladnjake koji su ne samo dugotrajniji nego i praktičniji.
Title

DEBLJINA MATERIJALA

Zbog serijske proizvodnje kojom se bavimo unapred su poznate specifikacije i debljine materijala svakog kazana. Kazan koji isporučimo zasigurno je predloženih dimenzija! Konstruktori kompanije DES definisali su veličinu površine materijala za sve modele tako da se pri svakoj destilaciji ostvaruje optimalni konrakt sa bakrom. Debljina materijala nema uticaj na kvalitet krajnjeg destilata. A u svaki kazan kompanije DES ugrađena je ručna ili električna mešalica koja ravnomerno meša kominu i uz istu ne može doći do zagorevnja ni kazana ni komine.
Title

RAZNOVRSNOST PONUDE

U ponudi imamo kazane kapaciteta od 1 do 1000 litara, od klasičnih modela za hobi proizvođače do profesionalnih kolonskih višenamenskih destilerija, sa kompletnom ugradnjom i obukom krajnjeg potrošača.
Title
10 L mini hobby
DES® Performance Distilling App - App Demonstration 7 min
Kazani za rakiju - DES Subotica
DES Korporativna Prezentacija - RS 2017
DES kazan koji je pekao rakiju više od 15.000 puta!
Kako se pravi rakija? - Uputstvo za upotrebu kazana za rakiju - Hobby model 30L
Kako se pravi rakija? Uputstvo za upotrebu DES kazana Model prevrtač 100L
Montaža kazana DWPA Classic 500L

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.