SRPSKI
WhatsApp logo

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u ekonomske aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti u smislu dodavanja vrednosti kroz preradu na gazdinstvima u AP Vojvodini u 2024. godini

Pozdrav rakijaši, otvoren je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u ekonomske aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti u smislu dodavanja vrednosti kroz preradu na gazdinstvima u AP Vojvodini u 2024. godini.


Sredstva su namenjena za: Nabavku opreme za proizvodnju vina, rakija i drugih alkoholnih pića


Za realizaciju aktivnosti predviđeno je ukupno 55.000.000,00 dinara. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ne može biti veći od 3.500.000,00 dinara. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi 200.000,00 dinara. Prilikom obračuna, uzima se vrednost prihvatljivih troškova investicije bez PDV-a.Bespovratna sredstva za podršku investicija po konkursu utvrđuju se u iznosu do 60% od prihvatljivih troškova investicije.

Konkurs je otvoren do 05. 04. 2024. godine.


Za sve one koji planiraju da konkurišu, pored opreme za destileriju naša firma može obezbediti i predračun sa kompletnom tehničkom specifikacijom koji spada u neophodnu konkursnu dokumentaciju. Pogledajte našu ponudu, kontaktirajte našeg Menadžera prodaje 0648215028.


Više informacija možete naći na sledećem linku:


https://psp.vojvodina.gov.rs/konkurs-za-dodelu-sredstava-za-sufinansiranje-investicija-u-ekonomske-aktivnosti-u-cilju-podizanja-konkurentnosti-u-smislu-dodavanja-vrednosti-kroz-preradu-na-gazdinstvima-u-ap-vojvodini-u-2024-godin/

 

 

 

 

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće. Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.